Vreemd

Er zijn uitzonderlijk vreemde dingen op het gebied van lezen. Misschien vindt niet iedereen het uitzonderlijk maar de meeste onderwerpen op deze pagina zullen toch vreemd overkomen.

Handlezen

Dit is nog een item waar wel iets bij voorgesteld kan worden. Meteen komt de kermis met de zigeuner tevoorschijn. Maar op de site handlezen lijkt het toch wel echt te worden. Moderne handleeskundigen zijn in staat om een nauwkeurige karakterschets te geven alsmede aanwijzingen voor waarschijnlijke gebeurtenissen in de toekomst. (Zeggen ze!)

Tenen lezen

Tenen lezen is een methode om het karakter en het gedrag van mensen te analyseren door de stand en de vorm van hun tenen te interpreteren. Bijvoorbeeld mensen met kromme tenen zijn niet goed bestand tegen de druk die op hen wordt uitgeoefend en produceren dan een "laat maar zitten" houding. Veel meer kun je lezen op de website Tenen lezen .


Ooglezen

Ooglezen is meer bekend onder de naam iriscopie en dat is een methode om aan de hand van de kleur, structuur en tekens in het oog een diagnose te stellen. Een iriscopist kan hiermee een beeld krijgt van het functioneren van het lichaam en is dan in staat om de oorzaak van de klachten aan te geven.
Niet voor hobbyisten! :-)


Theebladeren lezen

En hiermee kun je dus ook de toekomst gaan voorspellen. Wil je het ook leren? Een korte handleiding theebladeren lezen geeft je misschien genoeg ideeŽn.

Luisterboeken

Als je niet veel zin hebt om zelf te lezen maar je wilt wel een boek 'lezen' kun je ook een luisterboek kopen. Het is dus eigenlijk geen lezen, maar aan het einde heb je wel het boek 'gelezen'. Lekker makkelijk in de trein met oordopjes in.