Tijdschriften

In tijdschriften kun je ook erg veel lezen en ze zijn vaak gericht op een bepaalde categorie lezers. De Margriet heeft bijvoorbeeld andere lezers dan de Viva. En als je Hobbyhandig leuk vindt zul je waarschijnlijk graag met je handen leuke dingen maken. De tijdschriften komen regelmatig uit. Per week, per maand of kwartaal. En daarmee krijg je regelmatig de dingen te lezen die je interesseren en bijvoorbeeld voor je hobby leuk zijn.

Leesmap

Een goedkope manier om veel tijdschriften te lezen is met een abonnement op de leesmap. Hierin vind je verschillende tijdschriften (vaak kun je kiezen) en deze kun je dan een week lenen. Het enige is dat de tijdschriften wat ouder zijn en dus niet altijd helemaal uptodate. Maar dat is voor de meeste tijdschriften helemaal geen probleem. En hoe ouder de tijdschriften hoe goedkoper het abonnement. Kijk maar eens op Leesmap waar je op het moment ook een leuk cadeau krijgt als je lid wordt.


Gratis tijdschrift

Nu tijdelijk een aanbieding om een gratis tijdschrift voor een maand te lezen. Wil je dus een blad een keer uitproberen dan is dit je kans. Het zijn weekbladen dus je krijgt dan vier maal het blad gratis!
Je kan nu even niet kiezen want de actie is tijdelijk niet actief. Misschien binnenkort weer!


Magazine bon

Zoek je toevallig iets te lezen voor iemand om cadeau te doen dan zou een magazine bon ook wel iets kunnen zijn. Met deze bon kan men uit honderden magazines zelf iets leuks kiezen en laten opsturen. Dan is het altijd een magazine wat de ontvanger leuk vindt. Op de website van magazine.nl kun je zien hoe het in zijn werk gaat .

Tijdschriften online

Sommige tijdschriften hebben ook een online versie op Internet. En op die sites is best wat te beleven. Zeker als je al een fan bent van het tijdschrift kan het geen kwaad ook de online versie in de gaten te houden. Ze kunnen online namelijk erg actueel blijven wat in een tijdschrift toch wat lastiger is.

Margriet - Margriet lezen

Libelle - Libelle lezen

Vriendin

Flair - Flair lezen

Ouders van nu - Ouders van nu lezen

Viva - Viva lezen

Hobby Handig

Bobo