Eten En Drinken

Als je lekker wilt eten dan kan je terecht in een kookboek. En ook zijn er tijdschriften die met eten en drinken te maken hebben. Wat bij kookboeken ook een belangrijke factor is zijn de plaatjes die bij de teksten staan. Het water loopt al in je mond als je de mooie plaatjes ziet. (Helaas ziet het er bij mij na het maken net even anders uit, maar dat zal aan mij liggen.)

Als eerste even een website die over koken gaat. Alles over voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten, bijgerechten, gebak en complete menu's. Het staat op de website van Karin:
Veel mensen houden van lekker eten, maar vinden koken eigenlijk vooral lastig en tijdrovend, zeker als er bezoek op stapel staat. Help, wat moet je maken? Hoe voorkom je dat je uren in de keuken staat? Daar wil Koken met Karin je bij helpen! Ik hanteer het principe 'kleine moeite, groot effect': gerechten waarvoor je niet lang in de keuken staat, maar die wel smaken en ogen alsof je je lekker hebt uitgesloofd.
Kijk dus op de website Koken met Karin als je meer wilt weten over hoe Karin gaat koken.


Koken met van Boven

Nog een website met koken en recepten vind je hieronder. De recepten die op televisie getoond werden kun je hier terug vinden en ook de video's die er van zijn gemaakt. Het is van de succesvolle serie Koken met Van Boven welke ook een vervolg krijgt! Yvette van Boven laat je genieten van lekkere dingen.
Kijk voor meer informatie op Koken met van Boven


Kookboeken

En als je lekker op de bank wilt lezen in een kookboek dan is er ook wel wat voor je te vinden. Er zijn kookboeken voor gevorderde en voor beginners. Voor simpele maaltijden en voor uitgebreidde diners. En of je nu de holllandse pot wilt eten of iets speciaals uit het buitenland. Overal is wel een kookboek voor te vinden. Je vindt bijna alle kookboeken bij Bol.com in een lange rij van ruim 10.000 boeken over eten en koken.