Televisiegidsen

Er zijn verschillende televisiegidsen (radio-gidsen) te krijgen en ze hebben allemaal hun voor en nadelen. Het belangrijkste voor de omroepen is dat je meteen lid bent van de omroep. Op deze pagina vindt u een aantal tv gidsen en hun sterke punten.
Onderaan de mogelijkheid voor een gratis proefnummer!

De Avrobode -- Heeft overzichtelijke en uitgebreide tv-informatie en tevens een overzicht van de radioprogramma's. Ook vind je er de beste uittips voor muziek, theater en musical

Mikro gids -- Er is hier een horizontale programmering in overzichtelijke tijdblokken en ruime aandacht voor series en het filmaanbod op televisie. Het is een leuke gids met een scherpe prijs.


KRO magazine -- Een helder, duidelijk overzicht van het programma-aanbod op televisie en ook boordevol mooie verhalen, reportages en interviews. Dit blad is bijzonder prettig te lezen.

Televizier -- Een groot aanbod met wel 91 zenders elke dag. Ook elke week een leuke column van Peter van der Vorst en de Televizier heeft een slimme zoekhulp voor digitale zenders.

NCRV-gids -- Ook alle programmagegevens met programmatips en tevens boekentips en recensies in Miekes Leesclub. Er zijn ook verschillende columns van onder andere Joris Linssen.

TVFilm -- Dit is wel de dikste en voordeligste tvgids maar komt ook maar één keer in de twee weken uit. Heeft ook een compleet filmoverzicht. Ook alles over tv, film, gadgets, games en meer


Veronica Magazine

Dir magazine van Veronica heeft heel veel informatie over de televidie, films en series. Verder veel lifestyle, festivals, muziek en theater informatie en alles over de sterren uit binnen- en buitenland.