Vakantie En Reizen

Op vakantie gaan doen we steeds weer opnieuw en er zijn heel veel bladen over te vinden. En ook websites waar je heel veel kan lezen. Ik wil in ieder geval even noemen 101 Vakantie Tips welke al heel veel te lezen aanbied en meer links heeft over heel internet.
Maar als je op vakantie gaat naar een bepaald gebied of op een bepaalde manier gaat reizen dan wil je er meestal meer over lezen. Een heel leuke manier om meer te leren over wat je gaat doen of van plan bent is het lezen van reisverslagen. De resiverslagen van andere mensen die ongeveer hetzelde gedaan hebben leveren namelijk heel veel informatie over de streek, de manier van reizen, de problemen die men onder andere tegenkomt en meer van dat soort zaken.camperboek

Heb je net een camper gekocht of overweeg je er een te kopen of te huren? Dan is een boek lezen in verband met een goede voorbereiding en voor inspiratie goed om te doen. Rijden en wonen in een camper is echt iets anders dan kamperen met de tent of een caravan op campings. In het boek Met de camper op pad lees je alles over gedragsregels, de mooiste plekjes, de kosten, veiligheid, rijvaardigheid en informatie over technische apparatuur in de camper.

Reisverslagen

Hieronder een aantal reisverslagen die door mensen geschreven zijn die de reis gemaakt hebben. Gewoon om een idee op te doen want er zijn er echt duizenden te vinden op internet.
Kamperen in Denemarken - Het is erg leuk om te kamperen en het was nog leuker in Denemarken.
Reisverslag IJsland - Al een paar jaar hadden we vaag het idee dat we daar toch ook wel eens heel graag naar toe zouden willen gaan. En toen we in augustus 2015 onverwacht zon anderhalve week vrij konden krijgen van ons werk, was er ineens geen sprake meer van een idee maar zijn we werkelijk vertrokken naar IJsland.
Met de camper naar Oostenrijk - Dat het zon smalle en steile weg was had ik niet echt voorzien. Het was best even zweten meteen. De camper redde het hier wel. Alhoewel na even stoppen de hellingproef met wegrijden toch wel lastig is.