Gedichten

Veel mensen kunnen enorm genieten van gedichten maken en lezen.

Ook op Internet zijn er sites te vinden waar je gedichten kunt lezen. En op sommige sites kun je ook je eigen gedichten aanbieden die dan weer door anderen gelezen kunnen worden.

Freaks

Om maar even te beginnen met een gedichten site. Op gedichten-freaks vind je meer dan 150.000 gedichten en je kan ze zelf ook insturen. Ook kun je lid worden en dan reageren op de geschreven gedichten. Er staan echte kunstwerkjes tussen.

Wenskaarten

Als je een wenskaart naar iemand stuurt, voor zijn verjaardag, omdat hij ziek is, voor een feestdag of geboorte. Dan kun je er ook een klein wenskaartgedichtje in zetten. Deze zijn onderverdeeld in categorieŽn te vinden op de website Wenskaartgedichten die hierin gespecialiseerd is. Weet je zelf een goed gedicht dan kun je die er makkelijk zelf bijzetten.


Gedachten

Je gedachten op papier zetten als gedicht. Gedichten voor allerlei gelegenheden. Je vind ze bij gedachten-gedichten . Een site ontstaan door twee penvriendinnen die beide het verzamelen van gedichten een leuke bezigheid vonden. En als je internet dan ook leuk gaat vinden en je wilt een website bouwen dan komen de gedichten natuurlijk op een site. Een heerlijke site om over te bladeren.


Sinterklaas

Een andere manier van gedichten maken is voor Sinterklaas avond. Veel mensen proberen dan een aardig rijm in elkaar te zetten. Dit is bijvoorbeeld ook als je een leuke surprise gemaakt hebt waarbij je wat extra leuke dingen in het gedicht probeerd te stoppen. Problemen met het maken van een sinterklaasgedicht? Kijk dan eens op Sinterklaas rijmen .

Zomaar

En natuurlijk zijn er wel meer sites waar je gedichten kan lezen.