Boeken Lezen

Lezen… Voor de één is het de prettigste vorm van ontspanning. Voor de volgende biedt het de mogelijkheid zichzelf emotioneel te verrijken. En voor een ander is het een manier om informatie te vergaren. De Stichting Lezen wil het plezier in lezen bevorderen, en concreet gestalte geven aan het ontwikkelen van een optimale leescultuur.
Er is ook een Iedereen Leest in België .

Leeshandicap

Anderslezen biedt een online catalogus met lectuur en informatie voor mensen met een leeshandicap. Tevens beveiligde tekstbestanden van kranten, tijdschriften, boeken, school- en studiemateriaal, een nieuwsvoorziening door de Anderslezen-redactie en een podium voor communicatie en uitwisseling.


ChasingDreams

Een leuke site om eens een tijdje over te bladeren. Chasingdreams.nl is een site van Petra die helemaal gek is van lezen en vooral van historische romans. Op haar zeer uitgebreide site vind je van alles over romans. En ook over andere boeken. Heerlijk om door alles heen te bladeren.
En moet je nu ook een beetje lachen als je leest dat iemand romannetjes leest en daar helemaal gek van is? Dan zeker even op de site Chasingdreams.nl gaan kijken!

Top 100

Hier vind je de 100 meest populaire boeken van Nederland . Deze lijst boeken wordt regelmatig aangepast aan het koopgedrag van het Nederlandse publiek. Als je dus denk dat je ook altijd de beste boeken koopt dan moet je eens kijken of de boeken die je leest ook hierin voorkomen. Het is wel een lange lijst natuurlijk.

Romantiek

En hier is een site met Romantische Boeken . Omschrijvingen van boeken, wallpapers, quotes en een weblog. De weblog is leuk om te lezen en ook leuk om te bekijken. Want er staan prachtige romantische plaatjes op iedere dag.


Web log

En als je gek op lezen bent en je wilt iedereen laten meegenieten dan begin je een web-log. Op een weblog vind je de verhalen van verschillende mensen. Als reden voor de weblog is er bijvoorbeeld::
Ik lees ontzettend veel. Het huis kan een troep zijn, er moeten dringend boodschappen gedaan worden, maar als ik een boek lees wat me intrigeert, kan de hele wereld ontploffen. Eerst moet dat boek uit.
Het nadeel van veel lezen is in mijn geval ook: snellezen. En dan zie je wel eens iets over het hoofd. Wil je het teruglezen; shit, welk boek was dat ook alweer. Daarom ga ik het maar bijhouden, in de hoop dat het ook voor andere mensen lezenswaard is.Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour