Sinterklaas

Met Sinterklaas worden er veel cadeaus aan elkaar gegeven en voor de ouderen is het altijd leuk om een surprise te geven aan elkaar. Nog leuker wordt het dan met een leuk gedicht erbij. Dan heeft de ontvanger ook nog iets te lezen. En voor te lezen want iedereen wil het natuurlijk horen!
Het Sinterklaasfeest is een hele leuke Nederlandse traditie en blijft hopelijk nog heel lang bestaan. Hieronder kun je allerlei dingen vinden over het Sinterklaasfeest en daarmee blijft de traditie misschien ook langer bestaan.

Sinterklaas intocht

Wanneer Sinterklaas dit jaar een bezoek brengt aan Nederland kun je lezen op de website Sinterklaas intocht waar omschreven staat wanneer hij aankomt, in welke stad, hoe laat enz. Altijd leuk om te lezen als je misschien van plan bent om te gaan kijken. De televisie uitzending wordt er ook genoemd.


Gedichten

Zit je ook elk jaar te ploeteren op je Sinterklaasgedichten? En kun je wel wat hulp gebruiken? Dan krijg je hier het juiste adres! Op deze site vind je tal van voorbeeldgedichten, die je het rijmen en dichten uit handen nemen. Maar het is natuurlijk leuker om zélf een gedicht te schrijven. Daarom, speciaal voor de doe-het-zelvers: een handig stappenplan, rijmtips en een rijmwoordenboek. De ideale middelen om je creativiteit een handje te helpen.
Wil je het helemaal vanzelf kijk dan eens op Sinterklaas rijmen .


Meer Sinterklaas tips

Je kunt ook heel veel lezen over Sinterklaas op de de website Sinterklaastips waar alle aspecten van het Sinterklaasfeest voorbij komen. Of je nu tips over surprises wilt, lekkere pepernoten wilt bakken, liedjes van Sinterklaas wilt leren of gewoon leuke dingen wilt weten. Alles over Sinterklaas is er te vinden.

Zie ook

Meer weten over rijmen en dichten? Kijk dan op deze website ook bij Rijmen en Gedichten .