Boeken Kopen

Boeken kopen! De één vindt het geweldig en de ander houdt het liever bij lenen. Gelezen is gelezen wordt er dan gezegd.
De Bibliotheken zijn voor het lenen natuurlijk erg makkelijk.
En voor kopen kun je erg veel kanten op. Als eerste natuurlijk de boekwinkel bij jou in de buurt. De boeken liggen daar voor je te wachten en indien nodig kun je ook boeken bestellen.
Maar we zitten niet voor niets op internet.
Ook daar kan het boek gekocht worden en besteld.

Tegoedbon

Wil je een boek cadeau geven aan iemand anders dan is dat vaak lastig omdat je niet weet wat de ontvanger al heeft aan boeken en wat hij/zij wel of niet leuk vindt. Een boekenbon is dan een oplossing, maar nog leuker is het om zelf een tegoedbon te maken. Kijk maar eens op geefeentegoedbon.nl . Hier kun je zelf een gratis tegoedbon maken met verschillende achtergronden en fonts en natuurlijk je eigen teksten.


Bol.com

De heel bekende op internet is natuurlijk ook Bol.com . Een website waar je tegenwoordig heel veel kunt kopen maar waar je ook nog steeds makkelijk naar de verschillende boeken kan zoeken. Buiten dat hebben ze een heel ruime sortering. Ook voor buitenlandse boeken kun je heel goed terrecht bij Bol.com.

Bruna

Natuurlijk moet je Bruna ook niet vergeten! Deze boekhandel verkoopt natuurlijk in de winkels boeken, maar ook online kun je de boeken bestellen. En als je wilt kun je ze ook gratis in de winkel ophalen zodra ze klaar liggen. Versturen naar je huisadres doen ze natuurlijk ook en vaak past het boek wel door de brievenbus.
Je vind ze op de website Bruna.nl

Luisterboeken

Als je niet veel zin hebt om zelf te lezen maar je wilt wel een boek 'lezen' kun je ook een luisterboek kopen. Dan wordt het boek voorgelezen. Lekker makkelijk in de trein met oordopjes in en de ogen dicht.

Booktrader

Op de website Booktrader kan iedereen (van particulier tot boekhandel) 2e hands boeken verkopen, kopen en zoeken. Heb je zelf al een website waarop je boeken verkoopt, je collectie kan in enkele stappen worden toegevoegd aan booktrader, zodat je een nog groter bereik hebt van potentiele kopers.
En als je veel tweedehandsboeken op zolder hebt liggen is dit misschien een mooie plaats om er vanaf te komen.


Tweedehands

Je hoeft natuurlijk niet altijd nieuwe boeken te kopen. Ook gebruikte boeken zijn meestal nog heel goed te lezen. Natuurlijk zijn de nieuwste boeken niet tweedehands te krijgen maar als u wat oudere boeken zoekt dan kan dat prima.
Kijk bijvoorbeeld maar eens bij Liefde Voor Boeken .
Een site door liefhebbers, voor liefhebbers!