Hobbies En Vrije Tijd

Als je een hobby hebt dan wilt u natuurlijk zoveel mogelijk lezen hierover. Ook hier zijn boeken te over. Hierbij komen ook een aantal studies voor. Vooral week- en maandbladen hebben heel vaak aanbiedingen om een proefabonnement te nemen. Het is natuurlijk handig om daarvan te profiteren.
Ook zijn er heel veel boeken over allerlei hobbies. Je wilt natuurlijk voor je hooby het laatste nieuws lezen en soms wil je ook weten hoe je bepaalde dingen voor je hobby moet doen. Bijvoorbeeld bij modelbouw.


Landleven

Wil je het blad Landleven een keer proberen dan kun je nu een proefabonnement nemen van drie nummers voor 12,50 euro.
Landleven is hét magazine voor buitenwonen en buitenleven. Met elk nummer 164 pagina’s vol tuintips, de lekkerste recepten, inspirerende buitenwoonreportages, dieren, natuur, er-op-uit, creatieve doe-het-zelf-artikelen en nog veel meer!


Magazine bon

Zoek je toevallig iets te lezen voor iemand om cadeau te doen dan zou een magazine bon ook wel iets kunnen zijn. Met deze bon kan men uit honderden magazines zelf iets leuks kiezen en laten opsturen. Dan is het altijd een magazine wat de ontvanger leuk vindt. Op de website van Magazine bon kun je zien hoe het in zijn werk gaat en kun je ook zien welke hobbybladen ervoor in te wisselen zijn.Online inwisselbaar voor meer dan 1.200 magazines.