Nieuwsbrieven

Een nieuwsbrief in je mailbox krijgen is altijd leuk als er gericht en interessant nieuws in staat.
En dat is ook een voordeel van veel nieuwsbrieven., je kan jezelf opgeven voor heel veel nieuwsbrieven en als er op een gegeven moment toch te weinig leuks in staat om te lezen dan doe je hem gewoon weer weg.
Hieronder een verzameling nieuwsbrieven waar je lid van kan worden.

Mediamarkt

Prenetal nieuwsbrief aanvragen


101 Gratistips nieuwsbrief - Veel nieuwtjes over artikelen en andere dingen die je gratis via internet kan aanvragen. Zo krijg je elke week een mailtje met 7 dingen die je gratis kan aanvragen op internet. Heel soms moet je verzendkosten betalen maar meestal is het helemaal gratis.

Knutselidee nieuwsbrief - De nieuwsbrief met heel veel knutselnieuws. Je kan ook met deze nieuwsbrief punten verzamelen als je lid bent en deze punten kunnen weer voor knutselspullen ingeleverd worden. Als je knutselen leuk vindt kun je dus zo gratis aan knutselspullen komen.

Taalpost - Taalpost is een e-mailnieuwsbrief die alle taalliefhebbers snel en goed informeert over de taalactualiteit.

Bon-Prix


Vakantiemail - Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen op het gebied van reizen en andere vakantietips. Ook allerlei ideeŽn die op vakantie handig kunnen zijn komen er voorbij.

Wenskaarten nieuwsbrief - De Wenskaartenwinkel heeft ook een nieuwsbrief die zo nu en dan uitkomt. Leuk om wenskaartideeŽn in de virtuele mailbox te krijgen. Zo blijf je op de hoogte wat er aan wenskaarten en items om wenskaarten te maken te koop is. Leuk al die verschillende vormkaarten.