Rijmen

Rijmen is iets wat vooral veel gedaan wordt rond de sinterklaas tijd.
Maar ook in andere tijden kun je natuurlijk lekker rijmen.

Woordenboek

Een rijmwoordenboek kan wel eens erg handig zijn als je er niet meer echt uitkomt. Op internet is Mick's rijmwoordenboek een mooie plek om te starten. Je vult een woord in en als resultaat krijg je woorden die er op rijmen.

Een tweede site is Rijmwoorden . Dit is een zeer simpel uitziende site maar het vinden van rijmwoorden werkt perfect. En dat is natuurlijk het belangrijkste in dit geval. Probeer het eens uit.En de allerbeste op internet is naar mijn mening Rijmen op Mijnwoordenboek.nl . De rijmwoorden krijgen zelfs mijters voor de score. Hoe meer mijters hoe beter het gevonden woord rijmt. En deze vindt meer rijmwoorden dan de andere en dat komt de rijm ten goede.

Wil je het helemaal vanzelf kijk dan eens op Sinterklaas rijmen waar je een cadeau en een naam kan opgegeven waarna er geheel automatisch een gedicht (rijm) gemaakt wordt. Het zal niet altijd helemaal zijn zoals je het graag wilt hebben maar je kan ook regels er tussenuit pikken en dingen zelf aanpassen. Toch best wel handig..